Конкурсу мультимедійних проектів
Конкурсу мультимедійних проектів

 Завершився районний етап обласного конкурсу мультимедійних проектів «Моя маленька Батьківщина – душі потіха і розрада» Головна мета конкурсу – вияв і підтримка творчої активності та здібностей учнівської молоді, заохочення до занять туризмом і краєзнавством, збереження народних традицій рідного краю і утвердження патріотизму молодого покоління, формування і розвиток презентаційних і комунікативних навиків, створення привабливого іміджу, поінформованості щодо туристичного та курортно-рекреаційного потенціалу Львівщини.
Конкурс «Моя маленька батьківщина – душі потіха та розрада» – це можливість для дітей випробувати свої сили у пошуково-дослідницькій діяльності, що розвиває допитливість та розширює кругозір, це практичні уроки, які сприяють підвищенню рівня оволодіння сучасними інформаційними технологіями. В районному етапі конкурсу взяли участь учні з 16 навчальних закладів.
Роботи вирізнялися індивідуальністю та колоритністю, так як у створення кожної презентації автори вклали серце та душу, любов до рідної землі, прагнення донести глядачам перлини історії свого населеного пункту.
При оцінюванні робіт журі відзначило активність учасників, їх особливе й неповторне бачення історії, культури та звичаїв людей рідного села чи міста.
За підсумками конкурсу вихованці судно модельного гуртка
Рижок Соломія, Рижок Анна зайняли ІІ місце (кер.гуртка Рижок Ю.В.)

Конкурсу мультимедійних проектів

Від admin

Залишити відповідь