Незважаючи на непрості умови через збройну агресію росії проти України заклади позашкільної освіти Червоноградського району продовжують активно працювати для розвитку творчих здібностей дітей і молоді, тим самим забезпечують їх змістовне дозвілля та психологічну підтримку.

Вони є тим острівком, де дитина може відволіктись і позбутися тривожності.

 23 лютого за ініціативи Департамент освіти і науки Львівської ОДА в Червоноградській районній державній адміністрації відбулась нарада з керівниками органів управління освітою територіальних громад та директорами закладів позашкільної освіти.

Разом з директором департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олег Паска та начальницею відділу дошкільної загальної освіти та позашкільної роботи департаменту Ірина Сислюк, головою Червоноградської районної державної адміністрації Андрій Дяченко  обговорювались актуальні на сьогоднішній день питання розвитку позашкільної освіти.

 Акцентом сьогодні стоїть проблема розвитку науково-технічного та патріотично-національного напрямків. Вже є домовленість департаменту з фондами, які частково профінансують потреби для матеріально-технічного забезпечення. Залишається тільки створити стратегію розвитку цих напрямків.

 Присутні мали можливість оглянути виставку робіт вихованців Сокальського будинку учнівської та юнацької творчості, за що щира вдячність директорці закладу Марія Поліщук та педагогічному колективу.

 Гості з департаменту мали можливість відвідати Сокальську станцію юних техніків. Про роботу закладу розповів директор Віктору Кулішу. Він поділився новаціями ад якими працюють керівники гуртків. Педагогічному колектив провів екскурс в стінах закладу.

 Результативно працюється, коли з боку департаменту завжди є ініціатива до введення інновацій, а також, коли всі ініціативи підтримує керівництво.

Від admin

Залишити відповідь